Újítások és fejlesztések a strandon

Kunszentmiklós Város Önkormányzata, több helyi vállalkozó, illetve cég segítségével komoly arculatváltáson esett át a helyi strandfürdő. Célom egy olyan pihenésre és kikapcsolódásra alkalmas hely kialakítása, ahol mind a kisgyermekes családok, mind a rekreációs sportokat kedvelők, mind pedig a gyógyulni, relaxálódni vágyók megtalálhatják számításukat.

A tanmedence alapvető működését biztosító szivattyúház felújítása volt a legnagyobb beruházás, mely a szivattyúk és a vegyszeradagolásért felelős rendszer komplett cseréjét foglalta magában.

A strandfürdő park jellegét szem előtt tartva fákat ültettünk, a balesetveszélyes és beteg növényeket eltávolítottuk, a tűlevelű fákat és a tujákat pedig felmetszettük, így jelentős nagyságú pihenőterületet nyertünk.

A gyermekjátszóteret kibővítettük egy dupla csúszdás, függőhidas játékvárral, a leszakadt hintákat pótoltuk, a homokozót friss homokkal töltettük fel és beszereztünk két darab négy személyes hintaágyat is.

A műfüves focipályát körbevevő palánk, illetve a kapuk és labdafogó hálók felújításával párhuzamosan a homokos strandröplabda pályát is kibővítettük és új homokkal láttuk el, mely így alkalmassá vált akár komolyabb strandfoci, strandröplabda, vagy akár strandkézilabda derbik lejátszására is.

A termálfürdőnket sem kerülhette el a szépítgetési hullám, így egy több napvitorlából álló árnyékoló rendszert kap, mely remélhetőleg a strand egyik legszebb részletévé válik.

A strandbüfét, az idei nyártól kezdődően a Kisbojtár Vendéglő üzemelteti, a tőlük megszokott magas színvonalon.

Szeretettel várjuk Kedves Vendégeinket!

Támogatóink:

Dr. Fang Simon (Szent Korona Gyógyszertár), Fábián András (Háztartási Bolt), Gergő Zsolt (egyéni vállalkozó), Juhász László (Cukk halcsali), Kiss Zoltán (Bérczessped), Koloszár József (egyéni vállalkozó), Mészáros Péter (Kisbojtár), László Tibor (Temaforg), Németh László (Németh Beton), Schneider Electric, Simonidesz Zoltán (egyéni vállalkozó), Takács Norbert (egyéni vállalkozó), Teleki Zoltán (egyéni vállalkozó)

Szabó Zoltán

igazgató

Képgaléria