„Minden rendben lesz”

Kedves Látogató!

A karantén időszak alatt a Miklóssy János Sportközpontban a látszat ellenére nem állt meg az élet…sőt. Olyan jellegű karbantartási munkákat, szépítéseket tudtunk elvégezni, melyeket már régóta terveztünk.

Dobos József tanár úr felajánlása során gyönyörű, fiatal fűzfákat ültettünk a strand területére, azon belül is a gyermekpancsoló, illetve a játszótér közelébe.

Kunszentmiklós Város Képviselő Testületének támogatásával elkészült a küzdőtér szalagfüggönyös árnyékolása, melynek segítségével már nem kell aggódnia a labdás sportok kedvelőinek a vakító napvény miatt.

Szintén Kunszentmiklós Város Képviselő Testülete, Kelemen Ágnes Alpolgármester Asszony és Lesi Árpád Polgármester Úr lépéseinek köszönhetően elhelyeztünk egy műanyag kupakok gyűjtésére alkalmas „Kupakszív”-et a Sportközpont bejárata mellett, ezzel is buzdítva mindenkit a szelektív hulladékgazdálkodásra. A kupakok leadásából származó bevétel természetesen karitatív célokra lesz felhasználva.

Ezúton kívánunk mindenkinek jó egészséget és reméljük, hogy az idei nyáron szeretett városunk strandja is megnyitja kapuit a fürdőzni vágyók előtt!