Közösségi szolgálat

Felhívás középiskolás lányok és fiúk részére!

Biztos hallottatok róla, hogy 2016. január 1-jétől kötelező érettségi előfeltétel lesz az iskolai közösségi szolgálat keretében 50 órát teljesíteni. Ha azt nem is dönthetitek el, hogy csináljátok-e, vagy nem csináljátok, de hogy mit szeretnétek csinálni, az rajtatok múlik.

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy intézményünk, a Miklóssy János Sportközpont is fogad közösségi szolgálatra jelentkező olyan diákokat, akik elhivatottságot éreznek a sport és környezet iránt.

Ahhoz, hogy jelentkezhess hozzánk közösségi szolgálatra, először egy jelentkezési lapot (letölthető a http://www.sportkozpont.hu weboldalról) kell kitöltened, amely tartalmazza a közösségi szolgálatra való jelentkezés tényét, az általad választott tevékenység(ek) megjelölését, valamint a szülő egyetértő nyilatkozatát. A Jelentkezési lap leadásával jelezned kell az iskoládnak a közösségi szolgálatra való jelentkezést. Fontos az, hogy amit kitaláltok, ahhoz az iskola vezetés jóváhagyását is megszerezzétek hozzá.

Az iskolátoknak együttműködési megállapodást kell kötni velünk arról, hogy milyen keretek közt fogadhatjuk az iskola tanulóit.

Elsőként tehát a honlapunkról letölthető jelentkezési lapot kitöltve juttasd el az iskola igazgatójához, vagy az illetékes tanárhoz, aki a közösségi szolgálattal foglalkozik. Csak ezután kezdheted meg nálunk a szolgálat letöltését.

Amennyiben érdekel a lehetőség, hogy nálunk teljesítsd a közösségi szolgálatot, várjuk a jelentkezésedet!

LINKEK:

Tájékoztató

Jelentkezési lap